Responsabili împreună!

Știm că în această perioadă te confrunți cu o avalanșă de informații privind evoluția COVID-19 (Coronavirus), așa că venim în sprijinul tău cu câteva recomandări utile despre interacțiunea dintre noi.

În primul rând, îți recomandăm să folosești mijloacele de comunicare la distanță dacă ai nevoie să iei legătura cu noi zilele acestea: online și telefon.

Astfel, suntem disponibili cu informații despre pensia ta privată la:

 

Tel: +4021.408.29.39 – număr cu tarif normal, Luni – vineri, 9:00 – 17:00

Client.brdpensii@brd.ro

Office.brdpensii@brd.ro

vreaupensie@brd.ro

 


Ca și până acum, managerul de clientelă BRD îți poate oferi sprijinul necesar pentru a afla informații despre pensia ta. Și în relația cu un reprezentant BRD din agenție, este valabilă aceeași recomandare de a limita expunerea fizică în agenții și de a folosi comunicarea pe email sau la telefon. În plus, este util să consulți informațiile de la acest link, pe website BRD, pentru a afla programul agențiilor BRD din această perioadă.

 

CONTINUITATE OPERAȚIONALĂ


Am adaptat procesele și procedurile pentru a simplifica interacțiunea la distanță și pentru a asigura continuitate în toate ariile operaționale.


Am simplificat modalitatea de transmitere a cererilor pentru solicitarea plăților activului personal net în cazul deschiderii dreptului la pensie, la împlinirea vârstei de 60 de ani (exclusiv pentru pensia facultativă, Pilon 3) sau în situația de invaliditate sau deces al participantului. Astfel, documentația dosarului va fi transmisă doar pe adresa de e-mail pensii_admin@brd.ro însoțită de o declarație pe proprie răspundere a participantului/beneficiarului, care să ateste deținerea documentelor în original.


Vei regăsi documentația necesară transmiterii pentru obținerea activului cuvenit în continutul Cererii de solicitare a plății unice a activului personal net sau în Cererea de solicitare a plății eșalonate a activului personal net, la secțiunea Utile.


Plățile sumei cuvenite ce reprezintă activul personal net pot fi efectuate doar prin intermediul unui cont bancar.


Pentru a da curs solicitărilor primite, te rugăm să incluzi în cuprinsul documentației o Declarație pe proprie răspundere, prin care dovedești deținerea în original a documentelor transmise prin e-mail.

 


Dorim să te asigurăm că protecția ta și a echipei noastre este o prioritate pentru noi, de aceea vom continua să ne adaptăm activitatea noului context.


Să fim responsabili și sănătoși împreună!

 

Sus