Avantajele noastre

Asigură-te că pensia ta
crește în siguranță!

Aplică online

Vârsta pensionării vine, mai devreme sau mai târziu, pentru fiecare dintre noi. Pentru a ne putea bucura de linişte şi un trai decent la vârsta pensionării, este necesar să începem să ne pregătim încă de pe acum. Cu Pensia privată obligatorie la Fondul de Pensii Administrat Privat BRD (Pilonul 2) îți poți suplimenta veniturile la pensie, asigurându-ți stabilitate financiară pe termen lung.

Creşterea numărului de pensionari și scăderea numărului de angajaţi ca urmare a reducerii natalităţii și a migrării forței de muncă în Occident, vor face ca la un moment dat pensia pe care statul o va oferi să nu mai fie suficientă. Plecând de la aceste premise a apărut nevoia de reformă a sistemului de pensii.

Pensia privată obligatorie (Pilon 2)  face parte din sistemul multipilon care reglementează în prezent sistemul de pensii din România.

Acest sistem a fost realizat cu scopul de a suplimenta pensia acordată de sistemul public. Salariaţii cu vârsta de până la 35 de ani intră automat în sistemul pensiilor private obligatorii (Pilon 2), în timp ce pentru angajaţii cu vârsta cuprinsă între 35 şi 45 de ani, participarea la Pilonul 2 este opţională.

De ce să aleg BRD Pensii?

SIGURANŢĂ, PERFORMANŢĂ ŞI SOLIDITATE FINANCIARĂ

Acestea sunt principalele atribute ale Grupului Société Générale, grup din care BRD Pensii face parte.
Pentru clienții noștri punem pe primul loc siguranţa capitalului prin plasamente cu grad de risc mediu, pentru a beneficia astfel pe termen lung de o creştere sustenabilă a investiţiei.Gestionarea activelor Fondului de Pensii Facultative BRD MEDIO este realizată cu profesionalism și seriozitate

Gestiunea activelor Fondului de Pensii Administrat Privat BRD este realizată cu profesionalism şi seriozitate, în acelaşi fel cum sunt gestionate şi activele celor peste 2,6 milioane de clienţi ai BRD - Groupe Société Générale, acționar al BRD Pensii.

Important de știut este faptul că, fondurile de pensii private nu pot da faliment.

Participanţii la fondurile de pensii private obligatorii beneficiază, conform legislației în vigoare de două sisteme de garantare a contribuțiilor nete:

  • provizionul tehnic conform prospectului fondului de pensii;
  • fond special creat, de garantare a contribuțiilor plătite nete, monitorizat de Autoritatea de Supraveghere Financiară.
Sus