Despre noi

BRD Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private S.A. este o societate pe acţiuni care are ca activitate principală administrarea fondurilor de pensii) private, pilonul II si pilonul III.
BRD Pensii reuneşte experienţa şi valorile a două mari companii, lideri în domeniul lor: experienţa bancară a BRD - Groupe Société Générale şi experienţa în pensii şi asigurări de viaţă a Sogecap.

 

Principii de funcţionare
Fondurile  de pensii administrate de BRD Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private S.A. sunt  promovate şi distribuite prin intermediul reţelei BRD - Groupe Société Générale;

Începând cu Decembrie 2021, pensia facultativă BRD Medio poate fi distribuită și prin rețeaua partenerilor BRD Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private S.A, Brokeri de Asigurări și Pensii, pentru segmentul de clientelă Corporate (anagajatori care oferă pensia facultativă ca un extra beneficiu salarial).

În orice unitate BRD - Groupe Société Générale agenţii de marketing vă stau la dispoziţie pentru a vă prezenta oferta noastră şi modalităţile de aderare.

 

Management

 

Componenţa Consiliului de Administraţie

Dna Simona Prodan - Membru in Consiliu de Administratie;

Dl. Leonard Matea - Membru in Consiliu de Administratie.

 

Componenţa Conducerii Executive

Dl. Floria Hantila - Director Executiv

Sus