Avantajele noastre

Asigură-te că pensia ta
crește în siguranță

Aplică online

Fondul de Pensii Facultative BRD MEDIO, administrat de BRD PENSII, se adresează persoanelor care preferă un plasament al investiţiei cu un grad de risc mediu, punând pe primul loc siguranţa capitalului şi beneficiind de o creştere semnificativă a investiţiei pe termen lung. 

 

 

 

De ce sa aleg BRD Pensii?

SIGURANŢĂ, PERFORMANŢĂ ŞI SOLIDITATE FINANCIARĂ

Acestea sunt principalele atribute ale Grupului Société Générale, grup din care BRD Pensii face parte.
Pentru clienții noștri punem pe primul loc siguranţa capitalului prin plasamente cu grad de risc mediu, pentru a beneficia astfel pe termen lung de o creştere sustenabilă a investiţiei.

Gestionarea activelor Fondului de Pensii Facultative BRD MEDIO este realizată cu profesionalism și seriozitate

Gestiunea activelor Fondului de Pensii Facultative BRD MEDIO este realizată cu profesionalism şi seriozitate, în acelaşi fel cum sunt gestionate şi activele celor peste 2,6 milioane de clienţi ai BRD - Groupe Société Générale.

CONTRIBUȚII INVESTITE

Contribuţiile la Fondul de Pensii Facultative BRD MEDIO sunt convertite în unităţi de fond şi apoi sunt investite conform profilului de risc asumat prin Prospect şi în conformitate cu legislaţia în vigoare.
Fondul de Pensii Facultative BRD MEDIO are un profil mediu de risc. Componenta portofoliilor urmărește o abordare diversificată, cu o expunere orientată către instrumente din diferite categorii de risc și zone geografice. Astfel, structura portofoliilor conține active precum titluri de stat, acțiuni și titluri de participare din piața locală și cele externe, obligațiuni corporative, municipale, precum și depozite bancare.

Sus