tel verde 0800 803 803, *PENSII (*736744)

Formular de contact


TRANSFER LA BRD PENSII

APLICĂ

 

FORMULAR DE CONTACT

Completaţi formularul de mai jos şi un reprezentant BRD PENSII vă va contacta pentru pentru a vă oferi toate informaţiile de care aveţi nevoie.

 

 
 
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Introduceti codul

 

Protecţia datelor cu caracter personal

  • BRD Pensii este înregistrata în registrul operatorilor de date personale deschis de Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal la numărul 5463.
  • Participantul este de acord caBRD Pensii să prelucreze datele sale personale menţionate mai sus în scopuri legate de îndeplinirea obligaţiilor legale, pentru colectarea contribuţiilor Participanţilor la Fondul de pensii, statistici, marketing direct din partea BRD Pensii, precum şi în cadrul relaţiilor BRD Pensii cu autorităţile competente, şi în general, în legătură cu realizarea unui interes legitim sau cu îndeplinirea unei obligaţii legale a administratorului.
  • Conform Legii nr. 677/2001, Participanţii beneficiază de dreptul de intervenţie şi accesare a datelor personale şi de dreptul de a nu fi supuşi unor decizii individuale.
  • Participanţii au dreptul să solicite, fără nici o justificare, în mod gratuit, ca datele cu caracter personal să nu fie prelucrate de BRD Pensii în scopul marketingului direct sau să nu fie dezvăluite unor terţi într-un asemenea scop.
  • În vederea exercitării acestor drepturi, oricare Participant poate înainta o cerere scrisă, datată şi semnată, la sediul BRD Pensii.
  • Mai mult, orice Participant va avea dreptul de a se adresa instanţei pentru protecţia oricăruia din drepturile garantate de Legea nr. 677/2001 şi pentru a i se repara orice prejudiciu pe care l-ar putea suferi ca urmare a procesării datelor sale cu caracter personal.


IMPORTANT: Acest formular NU reprezintă un act de aderare şi nu constituie un angajament în sensul legii 411/2004 republicată sau a legii 204/2006.

Sus